Sébastièn

...

Sébastièn is de stichter van Choy Lessons en heeft meer dan 30 jaar ervaring als muziekdocent. Met zijn ervaring in verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen heeft Sébastièn al veel muziekstudenten mogen begeleiden met hun eigen persoonlijke doelen hierin. Op welk niveau de student zich ook richt, Sébastièns doel is om de leerling met plezier vorderingen in muziek te laten maken.

Laura

...

Laura is één van de zangdocenten bij Choy Lessons. Laura komt van de Rock academie van Tilburg. Deze school heeft al behoorlijk wat bekende namen op zijn naam staan. Laura is naast docente ook uitvoerend zangeres. Zij heeft succesvol met het singersong writing programma van Giel Beelen meegedaan. Ook heeft zij een single met Nick en Simon op haar naam staan en heeft zij zelfs in het voorprogramma van Bløf opgetreden. Laura brengt met veel geduld en plezier jou vocale capaciteiten bij. Menig student heeft na de zanglessen van Laura hernieuwd vertrouwen in eigen zangkwaliteit en staat steviger in zelfexpressie.

Machiel

...

Machiel is een ervaren professionele gitarist die in 2002 is afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam. Machiel heeft samen met Sébastièn gestudeerd en zijn goede gitaarcollega’s gebleven. De specialiteit van Machiel is rock maar Machiel is ook meester in andere stijlen zoals popmuziek en blues. Daarbij heeft hij een grote passie voor het in elkaar zetten van prachtige electrische gitaren. Als gevorderde gitaristen een electrische gitaar wensen te kopen, zou ik zeker bij Machiel voor advies aankloppen. Hoe cool is het als je een fantastische electrische gitaar hebt, die is gebouwd door je eigen gitaardocent.

Caspar

...

Caspar is de meest recente zangdocent bij Choy Lessons en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hij heeft onder meer 5 jaar les gegeven op het conservatorium van Rotterdam op de jazz afdeling. Caspar geeft nog steeds met veel passie en plezier les aan iedereen die aan zijn vocale capaciteiten wilt werken. Met zijn enorme ervaring kan hij mensen die denken niet te kunnen zingen zangcapaciteit aanleren. En mensen die al wat zangervaring hebben naar een hoger niveau hierin brengen.

Foto's van de overige en nieuwe docenten binnenkort in aantocht :)