Sébastièn

...

Sébastièn is de stichter van Choy Lessons en heeft meer dan 30 jaar ervaring als muziekdocent. Met zijn ervaring in verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen heeft Sébastièn al veel muziekstudenten mogen begeleiden met hun eigen persoonlijke doelen hierin. Op welk niveau de student zich ook richt, Sébastièns doel is om de leerling met plezier vorderingen in muziek te laten maken.

Laura

...

Laura is één van de zangdocenten bij Choy Lessons. Laura komt van de Rock academie van Tilburg. Deze school heeft al behoorlijk wat bekende namen op zijn naam staan. Laura is naast docente ook uitvoerend zangeres. Zij heeft succesvol met het singersong writing programma van Giel Beelen meegedaan. Ook heeft zij een single met Nick en Simon op haar naam staan en heeft zij zelfs in het voorprogramma van Bløf opgetreden. Laura brengt met veel geduld en plezier jou vocale capaciteiten bij. Menig student heeft na de zanglessen van Laura hernieuwd vertrouwen in eigen zangkwaliteit en staat steviger in zelfexpressie.

Enrique

...

Mijn naam is Enrique Wolvekamp. Ik ben in Rotterdam geboren maar op de leeftijd van drie jaar ben ik verhuisd naar Spanje waar ik op 7- jarige leeftijd de eerste lessen klassieke gitaar begon op het plaatselijke conservatorium. Ik heb mijn studie in 2018 afgerond aan het conservatorium in Granada bij Ana Bocanegra en Francisco Javier Ruz. Eén jaar van deze opleiding heb ik in Weimar (Duitsland) bij Ricardo Gallén gevolgd. Daar heb ik ook cursussen Musica Antiqua en teorbe bij Björn Colell gevolgd en heb ik meegewerkt aan projecten zoals de interpretatie van Leo Brouwer's “Tricastin Concerto” voor twee gitaren en gitaar orkestbegeleiding, met Ricardo Gallén en Thomas Müller Pering als solisten. In 2019 heb ik ook een Master voor het lesgeven op voortgezet- en beroepsonderwijs afgerond.

Caspar

...

Caspar is de meest recente zangdocent bij Choy Lessons en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hij heeft onder meer 5 jaar les gegeven op het conservatorium van Rotterdam op de jazz afdeling. Caspar geeft nog steeds met veel passie en plezier les aan iedereen die aan zijn vocale capaciteiten wilt werken. Met zijn enorme ervaring kan hij mensen die denken niet te kunnen zingen zangcapaciteit aanleren. En mensen die al wat zangervaring hebben naar een hoger niveau hierin brengen.

Koen

...

Koen is een talentvol student jazz pianist aan het Conservatorium in Den Haag.

Dries

...

Dries is een superdrumtalent en student aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam. Dries vindt het ontzettend leuk om zijn drumvaardigheden te onderwijzen aan kinderen en volwassenen.

Yuliya

...

Hi, mijn naam is Yuliya Khakhlova. Ik ben all-round pianiste en pianoleraar. Mijn passie voor muziek begon al op 5-jarige leeftijd en ik ben letterlijk opgegroeid achter de piano. Heb lessen gevolgd in Duitsland en Wit-Rusland volgens de klassieke methode, op deze manier beheers ik alle piano technieken en vrijwel alle muziek stijlen. Daarna heb ik mijn opleiding vervolgd bij College of Muziek ( Piano Performance) en Yanka Kupala State University in de richting Music Art & World Art Culture. Ben laureaat van diverse nationale en internationale concoursen. Laatste jaren richt ik me vooral op lessen te geven en performing. Je kan me regelmatig horen optreden in Rotterdam en door heel Nederland. Daarnaast raakte ik gefascineerd door effect van muziek op ons brein en wat kan piano spelen doen voor je gezondheid.

Vito

...

Vito is een master afgestudeerde jazz gitarist aan het conservatorium in Den Haag. Vito heeft ook een graad voor klassiek gitaar en studeert nu engineer techniek aan het conservatorium in Den Haag.

Sébastien

...

Sébastien is een geweldig jazz gitaarstudent aan Codarts, het conservatorium in Rotterdam. Sébastien is afgestudeerd en mag nu verder studeren om zijn master te gaan halen.

Younes

...

Younes is afgestudeerd jazz pianist aan het conservatorium in. Den Haag.

Bart

...

Bart is een geweldig aardige gitarist die studeert aam Codarts in Rotterdam.

Benoit

...

Benoit studeert op Codarts in Rotterdam op de pop en rockafdeling. Benoit is een talentvolle strakke bekwame popgitarist.

Django

...

Django is een zeer getalenteerde drummer die studeert op Codarts in Rotterdam. Django studeert Jazz drums.

Sophia

...

Muzikaal koorddansend op de grens tussen pop en R&B, laat Nederlands-Libanese zangeres, performer en songwriter Sophia Sophia een uitermate volwassen geluid horen. Met een combinatie van klassiek en jazz als basis, een flinke dosis 90s R&B uit haar jeugd en de productietechnieken van nu, is een eclectisch eigen geluid ontstaan “Muziek leeft en heeft wat mij betreft geen definitieve vorm. Ik vertel verhalen. Die moeten zo goed mogelijk aankomen bij de luisteraar en dus moet je meebewegen met het gevoel dat je wil overbrengen”, aldus Sophia. Zelf heb ik vanaf jonge leeftijd mogen ervaren hoe mooi het is om onderdeel te zijn van een groter muzikaal geheel. Nu ik afgestudeerd ben en ervaring heb opgedaan, lijkt het me mooi om die rol te mogen vervullen voor anderen.

Natalia

...

Natalia is afgestuurd op Coadrts Rotterdam als zangeres en songwriter en studeert nu voor haar master op het Conservatorium in Den Haag.

Lisbeth

...

Lisbeth heeft een HBO klassieke piano opleiding afgerond en geeft met veel plezier en nauwkeurigheid les aan de studenten van de muziekschool Choy Lessons.

Machiel

...

Machiel is een ervaren professionele gitarist die in 2002 is afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam. Machiel heeft samen met Sébastièn gestudeerd en zijn goede gitaarcollega’s gebleven. De specialiteit van Machiel is rock maar Machiel is ook meester in andere stijlen zoals popmuziek en blues. Daarbij heeft hij een grote passie voor het in elkaar zetten van prachtige electrische gitaren. Als gevorderde gitaristen een electrische gitaar wensen te kopen, zou ik zeker bij Machiel voor advies aankloppen. Hoe cool is het als je een fantastische electrische gitaar hebt, die is gebouwd door je eigen gitaardocent.

Nadine

...

Nadine is een master keyboardstudente aan het Conservatorium in Rotterdam. Nadine komt uit Indonesië. in Duitsland heeft zij in 2019 haar bachelor afgerond waardoor zij nu in Rotterdam haar master mag gaan behalen. Nadine is ook professioneel zangeres die haar eigen releases uitbrengt.