Zangles

Voor zangles bent u bij muziekschool Choy Lessons in Hoogvliet Rotterdam verzekerd van de juiste begeleiding met alle muzikale plezier die u daarbij voor ogen heeft. Sébastièn heeft met vele vocalisten inmiddels samengewerkt voor zijn of andere professionele produkties.

Mijn ervaringen om met al deze talenten te mogen samenwerken, heeft mijn inzicht voor vocaltraining of zangles vergroot.

In het bijzonder wanneer vocalisten voor produktiewerk in de opnamestudio hun opnames doen, hoor je heel zuiver en precies wat de kwaliteit en capaciteit van de vocalisten zijn. En dat heeft een bijdrage geleverd voor de kennisoverdracht voor de zangles ondersteuningen. De zanglessen worden tegenwoordig ook door uitermate bekwame uitvoerende musici gegeven bij Choy Lessons in Hoogvliet Rotterdam.

Ook hier geldt op de eerste te plaats het plezier wat zingen voor een vocalist kan betekenen. Voor alle leeftijden en niveaus bieden we een optimale ondersteuning om uw stemtechniek te optimaliseren en zelfs een basis van keyboardondersteuning om uw eigen stukken eenvoudig te kunnen begeleiden. Het keyboard, gitaar of een electrische piano is ook nodig om de zuiverheid te kunnen bepalen voor het bereik van de te zingen noten van de vocalisten.

Met de muziekstukken die u zelf aanspreken en passen bij uw niveau wordt de zanglesmethodiek onderwezen met alle plezier en passie van de betreffende docenten.

Voor hoogvliegers is het zelfs mogelijk om eventueel een professionele produktie op te nemen bij Choy Lessons onder begeleiding van Sébastièn Choy.