Pianoles

Sébastièn Choy heeft de produktie van “Make It Up To Me” inclusief de uitvoeringen van de instrumenten verzorgd.

Voor pianoles bij Choy lessons in Hoogvliet of Rotterdam mag u de hoogste kwaliteit van de juiste lesmethodiek verwachten. Het is voor mij een lange zoektocht geweest om de juiste muziekdocenten te vinden om alle kennis te vergaren om professioneel musicus te kunnen worden. Pas op het conservertorium zijn alle losse puzzelstukjes destijds voor mij op zijn plaats gevallen. Ik draag deze kennis met alle plezier op maat aan de studenten over.

Ook van de overige muziekdocenten van Choy Lessons mag u dit verwachten. Met enige trots mag ik zeggen dat de studenten bij Choy Lessons met veel plezier onze lessen volgen. Het is niet voor niets dat sommige studenten al meer dan 8 of 9 jaar les hebben.

De meeste studenten hebben vooral voor hun muziekplezier les bij ons en anderen, na mijn begeleiding zijn met succes aangenomen bij CoDarts of aan het conservatorium te Rotterdam. Ook met zanglesbegeleiding zijn er studenten geweest zoals Jordy van T. die succesvol aan tv programma’s als de Voice meegedaan hebben en daarbij de finale gehaald hebben. Ook voor toelating tot het conservatorium voor het theoriegedeelte halen de studenten van Choy Lessons de hoogste scores.

Voor het leren spelen van piano is passie en toewijding voor het instrument gevraagd. Op alle niveau’s wordt de begeleiding ondersteund. Van belang is dat er op maat les gegeven wordt voor alle leeftijden en niveaus. Het plezier wat het leren spelen van piano geeft, is ongekend en vaak persoonlijk plezier voor het leven. Dat is naast de juiste lesmethodiek onze eerste intentie, dat het spelen van piano vooral aan plezier gekoppeld is.